Bedrijven || in English

In 2005 werd de praktijk iLanga Mediation bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Het woord “iLanga” betekent Zon. Je innerlijke kracht- en voedingsbron.

 

Ik ben in 1953 in Gemert geboren in een gezin van 7 kinderen. Ik ben gehuwd en woon in Dongen. Mijn gezin bestaat uit echtgenoot, zoon en dochter. Vanaf 1974 ben ik, na het behalen van het diploma Schoevers directiesecretaresse, in het bedrijfsleven werkzaam geweest als directiesecretaresse, management assistente en gedurende 18 jaar als office-manager voor financiële dataverwerking en rapportage. Een auto-ongeluk in 1993 was een keerpunt in mijn leven. Na een lange herstelperiode kon ik mijn oude werkzaamheden weer oppakken, maar een verandering was ingezet.

 

Esoterie, psychologie, intuïtieve ontwikkeling, creativiteit, spiritualiteit, tarot en energetisch lichaamswerk werden steeds belangrijker. Ik heb me via diverse cursussen en opleidingen verder ontwikkeld. In 2005 behaalde ik mijn diploma Tarot Mediator/Elementair Therapeut ® bij Buro voor Tarot in Rijen. Dit was het keerpunt wat ik nodig had om mijn vaste baan in het bedrijfsleven op te zeggen en met mijn eigen praktijk aan de slag te gaan. Deze officiële opleiding geeft toegang tot registratie bij de Nederlands Tarotberoepsvereniging.
 
Mijn energetische, sjamanistische opleiding en training kreeg ik van Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) van het Esoterisch Centrum in Etten Leur. In september 2006 begon ik daar met de opleiding Sjamanistisch Healer gevolgd door diverse andere trainingen.
 
In 2011 ben ik gestart met de opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coach bij De Kleine Tiki in Breda, voor volwassenen en met als afsluiting nog een specialisatiejaar in kindercoaching. Als Kunstzinnig Dynamisch Coach gebruik ik creatieve instrumenten als communicatiemiddel.
 
In 2015/2016 heb ik inwijdingen ontvangen om als Teacher zelf ook de Aartsengelen en Serafijn-initiaties te kunnen geven. Het mooie van al deze opleidingen en trainingen is dat deze allemaal met elkaar verbonden kunnen worden. Dit is mogelijk omdat in een holistisch mensbeeld, alles met elkaar samenhangt en op elkaar inwerkt, het energetische is de verbindende factor.
 
Naast mijn praktijkwerkzaamheden ben ik actief bij Surplus Informele zorg als mantelzorgcoach en bij de Buddy en Vriendendienst. Bij het inloophuis “Poppy’s”, geef ik mandalatekenen aan mensen die geraakt zijn door kanker.

 

Tarot Mediator / Elementair Therapeut® – aangesloten bij de Tarot Beroepsvereniging Nederland (TBN)

Sjamanistisch Healer

Healingmedicines Practitioner

Kunstzinnig Dynamisch Coach

Energetisch therapeut

Geregistreerd Lightarian Teacher Angel Light en Purification Rings