Bedrijven || in English

Wat betekent energetisch healen?

.

Het energetisch werkveld is geheel omvattend en is verbonden met alle aspecten van ons leven en  ons mens-zijn. De mens heeft een fysiek lichaam dat voor iedereen zichtbaar is. Maar er zijn meer lagen om ons heen.

.

De aura bestaat uit 7 lagen waarvan iedere auralaag met een chakra verbonden is en ligt als een eivorm om je lichaam heen. De chakra’s staan weer in verbinding met ons fysieke lichaam en vormen energieknooppunten. Wanneer je een chakra healing krijgt, werkt dit door in je aura.

.

Wanneer men zich niet lekker voelt betekent het dat we niet in balans zijn. Wat brengt ons uit balans? Kunnen we het een naam geven? Vaak moeten we dieper in ons zelf gaan zoeken. Dat wat nog niet bewust is kan toch op alle lagen en delen in onszelf doorwerken.

.

Tijdens een healing wordt gewerkt met de energie op verschillende niveaus. De kosmische energie is verbonden met de Hogere Kracht, de universele liefde, het Allesomvattende. Het is voor iedereen toegankelijk, maar hangt wel af van de mate waarin je deze energie kunt opnemen. Wanneer men niet in balans is, kan de doorstroom van deze energie geblokkeerd zijn. Een energetische healing heeft invloed op deze blokkades en is er op gericht om het doorstromen weer te activeren.