Bedrijven || in English

ENERGETISCHE HEALINGEN

Kundalini, (Prana,Chi) is de levensenergie van de mens en is een trilling in het lichaam. Het verbindt het fysieke lichaam met andere delen van onszelf, zoals bijvoorbeeld ons emotionele, spirituele of mentale lichaam. Onze auralagen en chakra’s zijn door dit trillingsveld met elkaar verbonden.

Wij staan met onze eigen energie in het energieveld van de wereld om ons heen. Het is belangrijk om goed bij jezelf te blijven en je af te schermen. Onbewust kun je veel energie van anderen opnemen. Denk maar aan het gevoel als je in een drukke winkelstraat loopt.
Energetische sporen en verbindingen worden in onze aura en in ons lichaam opgeslagen. Je hebt een onprettig gevoel terwijl je niet weet waar het vandaan komt. Een moeheid die je overvalt.

Iedereen heeft een persoonlijke ruimte. De afstand die prettig voelt als je met iemand in gesprek bent. Hoe nauwer mensen met elkaar verbonden zijn, hoe kleiner deze omgangsruimte is. Bij intieme relaties, met partners, kinderen, familie en vrienden, kunnen energievelden zelfs met elkaar vervlochten zijn. Dit is lastig wanneer relaties verbroken worden.

Energetische healingen hebben tot doel onszelf te zuiveren van oude energetische patronen, onze levensenergie te verhogen en de balans van lichaam en geest te herstellen. De kanalen waarmee we met ons Hogere Zelf verbonden zijn, kunnen gezuiverd worden. Energetische reiniging is een zeer belangrijk onderdeel van iedere healing. Dit kan op verschillende manieren.
In mijn praktijk kan een behandeling bestaan uit reiki- aura- of chakrahealing of een sjamanistische healing. Het kan tevens gecombineerd worden met een tarotconsult of een creatieve kunstzinnige expressie.