Bedrijven || in English

Persoonlijke Ervaringen :
 

 

Tarotcursus

Hallo Carla,

Enige tijd geleden heb ik contact met je opgenomen omdat ik meer wilde weten over Tarot. Ik had er al wel van gehoord, maar ik wilde meer duidelijkheid erover. We zijn een samenwerking aangegaan en na 15 sessies kan ik wel zeggen dat er een wereld voor me is opengegaan. Niet alleen de droge theorie is besproken, maar de cursus werd een soort therapie.

Ik heb inzicht gekregen in vooral mezelf en weet nu dat ik altijd Het Universum kan raadplegen. Aan de hand van Tarotkaarten kan ik vragen stellen en krijg ik antwoorden.

Je hebt me goed begeleid in het leren omgaan met de kaarten, maar ik ben pas een beginner. Het Universum is zo mooi en veelomvattend: ik krijg antwoorden door naar mijn Innerlijke Zijn te luisteren. Door de Tarotkaarten heb ik een transformatieproces doorgemaakt en jij bent daar getuige van geweest.

Dank voor alles.
Saskia
28 maart 2015

 

 

Begeleiding in groepscursus ‘door goed te eten naar een gezonder gewicht’ met de E.G.A. Eetwijzer

In 2003 ben ik begonnen met EGA. Tot die tijd had ik nog nooit een lijnpoging ondernomen want met een lengte van 1.68 en 68 kilo was dit ook niet nodig. Tot de 1ste zwangerschap waarbij er 25 kilo aankwam en bij een 2de zwangerschap kwam er nog eens 23 kilo aan. Uiteraard waren er in de loop der jaren inmiddels wel wat kilo’s af maar toch nog 20 kilo overgewicht. Vol enthousiasme begon ik in september 2003 in Raamsdonksveer aan de EGA.

Na het doorspitten van de eetwijzer ben ik vol de strijd aangegaan en dat ging helemaal super. Iedere week 1 a 1,5 kilo eraf en voor de kerst 15 kilo eraf. Uiteindelijk lukte het om 20 kilo af te vallen. Vervolgens ben ik jaren stabiel op gewicht gebleven door zo veel mogelijk het EGA eetpatroon te blijven hanteren en in het weekend best wel eens iets extra’s gegeten en gesnoept. De afgelopen 3 jaar ben ik zo’n 6 kilo aangekomen en dat kwam eigenlijk omdat er na iedere zomervakantie 2 kilo aanzat en ik dol ben op het sinterklaas snoepgoed dus die vakantiekilo’s gingen er ook niet meer af. Na 3 jaar is dat toch 6 kilo dus ben ik afgelopen augustus 2013 teruggegaan naar de EGA maar nu in Dongen omdat in mijn omgeving (Geertruidenberg) geen EGA cursusplaats aanwezig is. Nu is het eind november en ben ik na 4 controleweken op mijn streefgewicht.

Ik vind dit dieet prima te combineren met het koken voor mijn gezin (man en 2 pubers) en daarom is het ook goed vol te houden. Ook is prettig dat de enorme pieken en dalen in mijn suikerspiegel bijna geheel weg zijn. Ik voel me super en heb genoeg energie om de komende feestdagen door te komen op een verantwoordde manier. Verder blijf ik nu maandcursist en hoop weer op een stabiel gewicht voor de komen jaren. Ik heb genoeg informatie opgedaan en ken inmiddels de valkuilen.

Ik wens iedereen heel veel succes in de strijd met de kilo’s maar met het uitgebalanceerde EGA dieet weet ik zeker dat iedereen het kan! Met vriendelijke groet,

Kathy de Laat

 

Individuele begeleiding met Kunstzinnig Dynamisch Coaching, Tarot en Healing

Toen ziekte alles op zijn grondvesten deed trillen, nam Carla me bij de hand; ze heeft me, met veel geduld en begrip, geholpen met het verwerken, accepteren en leren omgaan met mijn nieuwe situatie. Door healing, meditatie, kunstzinnige vorming en heel veel gesprekken ervaar ik nu een nieuwe toekomst. Steeds opnieuw weet Carla op inventieve, creatieve en zeer deskundige wijze je verder te helpen in het proces.

JG – nov 2013


Begeleiding via groepscursus ‘door goed te eten naar een gezonder gewicht’ met de E.G.A. Eetwijzer

5 kg afgevallen!
Ik ben hiermee begonnen omdat ik weet van mezelf dat ik een stok achter de deur moet hebben. Dat is al goed in het begin voor het doorzettingsvermogen. Als je de Eetwijzer goed volgt, dan valt het best mee om het vol te houden. De moeilijke momenten van mij waren: laat in de morgen, dan pakte ik worteltjes of komkommer. Ook laat in de middag rond 16:00 uur. Dan pakte ik altijd een goede soep. Mijn ervaring is als je zorgt dat je soep hebt staan, dan is de honger weer gestild.

De begeleiding van E.G.A.-cursusleidster Carla vond ik ook goed; ze heeft veel wetenschap over voedsel. Nu ik op gewicht ben mag ik dagelijks wel iets lekkers. Je moet natuurlijk wel de eetwijzer achter de schermen blijven gebruiken. Je hebt de gezonde richtlijnen nodig. Vooral eet je gezond, dat is toch wel heel belangrijk. Er zijn tegenwoordig zoveel mensen die problemen hebben met de voeding. Dan raad ik toch de eetwijzer aan als richtlijn. Het is ook wel weer heel fijn dat ik weer een maatje kleiner heb en ik voel me er erg lekker onder en fit. Dus als je af wilt vallen, ga ervoor!

Jeanne – nov 2013

Kunstzinnig Dynamisch Coaching

Ik heb Carla tijdens de Tiki-opleiding leren kennen. Zij is een rustige, betrouwbare persoon met oprechte aandacht voor de ander. Naast haar reeds opgedane uitgebreide ervaring, heeft zij tijdens de opleiding laten zien dat zij de ander ook met kunstzinnig coachen heel goed kan begeleiden.

Francy – dec 2012

In several sessions I have got to know Carla as a very trustworthy and reliable personal coach, with a very considerate attitude towards her client and with a profound knowledge of what can and must be done.

Frans – 2012


Individuele begeleiding met Kunstzinnig Dynamisch Coaching, Tarot en Healing

Sinds bijna 2 jaar begeleidt Carla mij. Met intuïtief tekenen heeft ze me door het verwerkingsproces van mijn ziekte geholpen. Zij wist mijn spontane tekeningen steeds helder te duiden waardoor ik iedere sessie een stapje verder kwam. Nu werken we op kunstzinnige wijze met tarot om mijn honger naar de spirituele lessen die daarin zitten te stillen, een manier van werken die uitstekend bij mij past nu mijn hersenletsel om een andere informatieverwerking vraagt.
In de wintermaanden wanneer mijn handen stijf staan van de artrose en creatief werk soms onmogelijk is, maakt Carla een passende olie en verzacht mijn pijn door massage en healing.

Namasté,

Joos G. – 2010/2012

Tarotcursus

Vorig jaar ben ik begonnen aan de tarotcursus. De tarotcursus heb ik als uiterst leerzaam ondervonden. Tarot heeft me inzicht gegeven in mijn persoonlijke ontwikkeling en helpt me bij keuzes en beslissingen die ik in mijn leven maak. Het is een aanvulling en geen waarzeggerij. De tarotcursus zet je aan het denken en vooral ook voelen. Het is een avontuurlijke reis naar jezelf als persoon op alle niveaus. Denken, voelen, intuïtie, onbewuste en onderbewuste kunnen door het leggen van tarot geactiveerd worden tot nieuwe inzichten. Het kan ook pijnlijke en moeilijke plekken naar boven halen. Maar het is de moeite waard deze te ervaren en er iets mee te doen. Als mens blijf je daardoor groeien. Het kan ook knelpunten weergeven van jezelf. Tarot is vooral ook leuk om te doen, je wordt er altijd beter van als persoon.
Zelf heb ik door de cursus ook moeilijke en pijnlijke momenten gehad, die vooral veel te maken hadden met mijn jeugd en manier van opvoeding. Ik heb veel inzicht gekregen door de tarot hoe ik er op een andere manier mee om kan gaan. De tarot heeft me veel gebracht, hopelijk geeft dit aanleiding dat meer mensen hier baat bij hebben. Nogmaals de tarot is geen tovenarij of dergelijk. Het kan je helpen tot nieuwe inzichten te komen waardoor men verder kan groeien.”

 

Anita Schipper-van den Heuvel – cursusjaar 2009/2010

Tarotcursus

“Afgelopen jaar heb ik de cursus kleine en grote arcana gevolgd bij Carla. Een erg inspirerende cursus. Persoonlijk ging ik de cursus volgen omdat ik de tarotkaarten interessant getekend vind en ik hou van symboliek. Carla weet veel te vertellen over de mythologische achtergronden en de symboliek die zich op de kaarten bevindt.
Daarnaast bleek de tarot me ook veel inzichten te geven. Hoe het precies werkt kan ik niet bevatten maar het is bizar hoe vaak de kaarten precies de punten aanhalen die aan de orde zijn in mijn leven. Het heeft me aan het denken gezet over mezelf en de weg die ik ga. Erg waardevol en helpend. Zelf wil ik me graag verder gaan verdiepen in de tarot.
Het was fijn dat Carla erg flexibel is wat de invulling van de tarotcursus aangaat. Er is altijd een mogelijkheid om je wensen bespreekbaar te maken en daar probeert ze dan in overleg uiting aan te geven.
Ik kan deze cursus aanbevelen als je wilt groeien in je persoonlijke leven! Een mooie manier om kennis te maken met de tarot!”

 

Jenneke Prins – cursusjaar 2009/2010

Tarotcursus

“Al jaren ben ik geinteresseerd in de tarot en heb er in de loop van de tijd een heleboel boeken op nageslagen. Toch bleef ik vaak dezelfde moeilijkheden tegenkomen: welke sleutelwoorden pas ik toe, hoe leg ik verbanden tussen de kaarten en welke legging moet ik kiezen.
Ik was dan ook heel blij toen ik de mondelinge cursus van Carla op internet vond. Eerst naar de kennismakingsmiddag om te kijken wat de cursus inhield en of het ‘klikte’ tussen ons, je moet tenslotte een heel seizoen met elkaar optrekken. Daarnaast kom je in de cursus vaak confronterende dingen tegen en het is wel belangrijk dat je je prettig genoeg voelt om hierover te kunnen praten.
Bij een eerste kennismaking met de kaarten voelde ik mij ongeduldig.  Is het nou wel of niet ….. hoezo kan een kaart zowel succes óf misleiding betekenen? Kies verdorie….!!!!  Echter bij het  verdiepen in de kaarten sprak mij juist zeer aan dat de kaarten niet een ‘vaste boodschap’ vertegenwoordigen maar een enorme bandbreedte bereiken. Ervaar je op het eerste gezicht bij een kaart een negatieve gevoel, bij het stellen van de juiste vragen kan deze kaart juist heel veel voor je betekenen.  Zie je jezelf zo?….zien andere je zo?…..zou je zo willen zijn, of stoot dit je juist af? Er zijn cursusmiddagen geweest dat we met buikpijn naar huis gingen (afweer) en middagen dat we nog dagen nagenoten van de verworven inzichten.

De lessen bij Carla hebben mij naast  kennis van de kaarten en inzicht in mijn eigen handelen ook verlangen naar meer lessen gegeven……………”

Lorraine Mac Leod – cursusjaar 2009/2010

Tarotcursus

Hoe kwam ik er eigenlijk toe om een tarot cursus te volgen?

Want mijn blik reikte niet verder dan het beeld van een mooie zigeunerin die de toekomst voorspelde en zo, bewust of onbewust, een stukje vrije keuze invulde.
En toch … toen ik de folder van Carla bij de bieb in Dongen zag, wist ik meteen dat ik de cursus Grote Arcana zou gaan volgen. Zonder verdere aarzeling heb ik me aangemeld.

Voorafgaand aan de start van de cursus kwam ik verwijzingen naar de tarot tegen op plaatsen waar ik ze allerminst had verwacht. Ik was blij verrast. Het spel was begonnen.
De cursus is voor mij een reis geworden door een energetisch patroon dat in een ieder leeft. Een reis die de werkzame energieén binnen mijn vizier heeft gebracht. Het was een levensreis door bekende en onbekende delen van mijn wezen, waarbij gaandeweg de energieën zich meer harmonisch gingen verhouden. Die delen die niet of nauwelijks waren, hernamen hun plaats in het patroon en die delen die op de voorgrond stonden, werden uitgelijnd.
De cirkel is heel.
Zo wijzigde mijn beeld van de tarot; door me open te stellen voor haar energetische principes.
Deze opening had echter nooit plaats kunnen vinden als de entourage dit niet had gedragen. Echter door de liefdevolle aanwezigheid van Carla en haar respect voor ieders unieke pad, werd het mogelijk om een zo diepgaande reis te gaan.

De cursus is voorbij, maar de reis is niet ten einde. Het was een stukje van de Grote Weg die wij allen gaan.

– LA – cursusjaar 2009/2010