Bedrijven || in English

Wat is creatief kunstzinnig bezig zijn

Het is een vreugdevol en blij bezig zijn met jezelf en je eigen inspiratie. In contact met een onbewust deel van jezelf, leer je opnieuw spelen, kijken, doen, zien. Je kunt dit op verschillende manieren doen. Met kleurpotloden, verf, klei, papier, meditatie, beweging, zang, knippen, plakken, in het groot of juist heel klein. Ieder materiaal en werkwijze heeft zijn persoonlijke kwaliteiten. Kennis of ervaring is niet nodig.

Wat voorop staat is GENIETEN van jezelf en met jezelf.

Behalve spelen en genieten heeft het creatief bezig zijn ook een therapeutisch effect. Het gebruik van kleuren, materialen en het praten over je werkstuk, kan een helend proces in gang zetten. Door kijken, vragen en reflecteren begeleidt de creatief dynamische coach je naar je eigen antwoorden.
Het op deze creatieve, kunstzinnige, dynamische manier bezig zijn met jezelf, kan in individuele consulten – als je met bepaalde persoonlijke thema’s in je leven worstelt – of in een groep met anderen samen. In een klein groepje (max 6 personen) kun je ervaren wat de uitwisseling van ervaringen en gevoelens voor jou betekenen.

Als kunstzinnig dynamisch coach is het mijn taak om een veilige, duidelijke, heldere, concrete ruimte of situatie te creëren.