Bedrijven || in English

Zakelijke dienstverlening

 

De Tarot Mediator als bemiddelaar, vertaler, vertrouwenspersoon en begeleider voor u en voor uw personeel bij : 

  – bedrijfsprocessen

  – bedrijfsveranderingen

  – managementinstrument

  – ziekte en/of re-integratie

  – spanningen en stress (privé of werkgerelateerd)

  – persoonlijke groei en ontwikkeling

  – bewustwordingsprocessen

  – algeheel welzijn

De taak van de Tarot Mediator is om de antwoorden die men al in zich heeft, naar boven te laten komen met Tarot als instrument.

Tarot is een instrument wat ingezet wordt wanneer men geen duidelijk inzicht kan krijgen in wat er speelt en wanneer men wil onderzoeken of achterhalen wat de onderliggende, onbewuste motieven of denkbeelden zijn. Tarotkaarten zijn psychologische inzichtkaarten die in staat zijn diepere gevoelens en gedachten naar boven te halen. Op een simpele en directe manier krijgt men antwoorden in een wederzijds vraag en antwoordgesprek. Antwoorden zitten altijd in ons, alleen is men zich hiervan niet bewust of niet in staat deze concreet uit te spreken of te formuleren.

Voor deze bewuste en onbewuste communicatie kunt u de mediation inroepen van iLanga Mediation.

Het externe communicatieproces wanneer bewust informatie van zender naar ontvanger wordt overgebracht, het interne communicatieproces wanneer de boodschap wordt geïnterpreteerd volgens de eigen referentiekaders. In gesprekken hebben we te maken met uitgesproken woorden, lichaamstaal en de niet-uitgesproken woorden van persoonlijke  gedachten en gevoelens. We zijn ons vaak niet bewust van datgene wat onder de eerste laag verborgen ligt en wat onbewust meespeelt in het communicatieve proces.

De persoonlijke hulpverlening kan, op verzoek, verder ondersteund worden door kunstzinnig-creatieve begeleiding en/of energetische healingen.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden en voorwaarden voor uw bedrijf.